Selecteer een pagina

‘We schrijven je naam in de wind’

Is er iemand die U op dit moment erg mist?
Bij wie U even zou willen stilstaan?
Dat kan.
Hier, nu, bij mij.

Als u wilt schrijf ik zijn of haar naam in de wind.
Met mijn veer en de uwe.
Uw veertje krijgt u mee.
Als tastbare herinnering aan dit moment.

‘We schrijven je naam in de wind – klein ritueel voor een dierbare’ is een kort theatraal ritueel waarin de deelnemer een persoon naar keuze herdenkt door diens naam in de wind te laten schrijven. De deelnemer krijgt een kaartje en een veertje mee naar huis.

‘We schrijven je naam…´ is een individueel, interactief ritueel. Het is geschikt voor alle leeftijden. Het is bijzonder geschikt voor gelegenheden met een open programma waarbij er voldoende tijd is voor deelname. Bijvoorbeeld een algemene herdenkingsavond waarbij de bezoekers in eigen tempo langs een aantal kunstzinnige herdenkingsvormen trekken. De kracht van het ritueel zit in de eenvoud en de heldere symboliek. Door zijn karakter komt het het mooist tot zijn recht in de buitenlucht. Desgewenst kan het ritueel in verkorte vorm worden aangeboden.

Een stap vooruit

Gerard Pillen naam in de windEen gevoelig gemis
Een pijnlijk verdriet
Een besluit

Een naam
Een kleurig veertje
Een mooie herinnering

Een veer in de lucht
Een arm om je heen
Een zuchtje wind

Een kaart voor thuis
Een moment van troost
Een stap vooruit

“Ik heb op jouw kunstvorm erg leuke reactie’s gehad, mensen waren erg onder de indruk, geraakt, ontroerd en stil. Het is door een groep bezoekers tot mooiste kunstvorm gekozen. Dus wees er trots op, ik ben het zeker.” Annemieke Kappert, organisator van ´Namen Noemen´, de jaarlijkse herdenkingsavond op het terrein van Amerpoort in Baarn

Informatie en boeking: Gérard Pillen 06 2890 5955 of via het contactformulier

Contactformulier

Gérard Pillen
Ritueelbegeleider
036-5216455
06-28905955